Vill du bli en del av Genova Assistans?

Du som söker bör ha intresse och engagemang för att arbeta nära en annan person, och att du kan respektera andras integritet. Som person är du serviceminded, drivande, glad och ansvarstagande.

För de allra flesta av oss fungerar tillvaron ganska bra. Vi tar saker som familj, studier, arbete, fritidssysselsättning, att äta och klä sig förgivet. Det finns de av oss som inte har den lyckan att kunna ta hand om sig själva på grund av ett funktionshinder. 

En del av oss är skapta med ett hinder andra har fått sitt handikapp till följd av en olycka eller en sjukdom. Oavsett orsaken så har varje individ rätt att leva ett så normalt liv som möjligt. 

Det är här personlig assistans kommer in i bilden.

 

Att jobba som personligassistent

Att jobba som personlig assistent innebär att du skall hjälpa/stödja våra klienter till ett väl fungerande daglig livssituation. Det kan innebära allt från att hjälpa till med matintag, hygien och social kontakt.

Som anställd hos Genova Assistans AB får du bra anställningsvillkor, bra lön och dessutom är alla våra anställda försäkrade hos Pensionsvalet.

Ansök här så tar vi kontakt med dig

Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med allt du behöver. Kontakta oss när som helst och vi kommer att svara inom 24 timmar för att ge dig den bästa möjliga servicen.

Namn
Max. file size: 200 MB.
Här kan du ladda upp ditt CV och Personliga Brev.
Integritetspolicy

Söker du personlig assistans?

Vi följer noggrant den lagstiftning som stödjer personer som har beviljats assistansersättning enligt LSS och socialförsäkringsbalken.

På Genova Assistans är du som brukare kärnan i vår verksamhet, och vi är dedikerade att vårda och stödja dig. Du är inte beroende av vår samordning, utan vi är beroende av dig som brukare.

Vårt övergripande mål är att erbjuda en högkvalitativ omvårdnad där du känner en meningsfull tillvaro, med fokus på att tillgodose inte bara dina fysiska behov, utan även ditt psykiska och sociala välbefinnande.

Våra samarbetspartners